Handyman (nikkaroija) ja pienremonttiapu
ammattitaidolla alkaen 34 €/h

 Räätälöimme sinulle yksilöidyn tarjouksen ja saat yleismiehen/handymanin käyttöösi heti, kun haluat. Tilaa ilmainen arviokäynti tai pienemmät työt tuntityönä.

Palveluitamme ovat muun muassa kaikkien kalusteiden kokoamiset ja asennukset (Ikea, Lundia, Jysk ja muut merkit). Pintaremontit, huolto- ja korjaustyöt, kuten lattian asennus, katto- ja seinämaalaukset, listojen ja laminaattien, parkettien asennukset, ovet ja ikkunat.

Maksa 30 päivän kuluessa.

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Tilaa palvelu

Tilauslomake

Materiaalit laskutetaan erikseen
0,00 €

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake

Yleismies, toiselta nimeltään Handyman

Palveluihimme kuuluvat muun muassa kalusteiden kokoaminen tai asennukset (Ikea, Lundia, Jysk ja moni muu) Hoidamme pintaremontit, huolto- ja korjaustyöt, kuten lattian asennuksen, katon tai seinän maalauksen, listojen ja laminaattien asennukset – näitähän riittää ihan ovista ja ikkunoista.

 • Kalusteiden kokoaminen ja asennukset
 • Pintaremontit
 • Huolto- ja korjaustyöt
 • Lattia-asennukset
 • Katon ja seinän maalaus
 • Listojen ja laminaattien asennukset

Kaikki pienet ja isot kodin yleistyöt

Työ voi olla pieni tai suuri, se ei ole este sankarimme käyttämiselle. Tarjoamme palvelut aina yksilöllisesti ja juuri silloin, kun sinä haluat. Katsomme yhdessä, miten voimme palvella sinua parhaiten!

Muistathan, että näistäkin tehtävistä saat kotitalousvähennyksen, joka on 60 % alennus työn osuudesta.

Huolto- ja korjaustyöt

Saat tilattua sankareiltamme monipuoliset huolto- ja korjaustyöt. Handyman eli kodin yleismies huoltaa hajonneen tiskikoneen ja korjaa pyykkikoneesi kuntoon. Meiltä onnistuvat myös roikkuvien kaapinovien kiristykset ja saranoiden huollot. Voit lähestyä yleismiestämme tehtävällä kuin tehtävällä.

Lattia-asennukset

Sankarimme asentavat lattian kuin lattian, kuten parketti, laminaatti ja vinyyli. Autamme oikeanlaisen lattiamateriaalin valinnassa ja tuomme työtilanteeseen mukanamme kaikki tarvittavat välineet. Asiantuntijamme osaavat arvioida materiaalin määrän tarpeen huoneen koon mukaan. Samoin huoneen muodon perusteella voidaan arvioida työn kestoa. Työ sujuu kuitenkin helposti ja nopeasti, kun pohjatyö on tehty hyvin. Useimmat materiaalit (parketti, laminaatti, vinyyli) on pintakäsitelty valmiiksi, joten niitä ei tarvitse lakata tai öljytä. Huonekalut voi siis laittaa nopeasti takaisin paikoilleen.

Kodin yleismies auttaa puuhassa kuin puuhassa

Jos vasara ei pysy omassa kädessä tai seinä kaipaa pintaansa maalia, on käsistään kätevästä kodin yleismiehestä apua. Huolto- ja remonttimiehenä toimiva sankarimme osaa koota kalusteet ja tehdä pintaremontit, asennustöistä puhumattakaan.

Sankari auttaa kodin yleistöissä nopeasti ja edullisesti. Kodin yleismies on kuin henkilökohtainen talonmies, joka hoitaa homman kuin homman juuri silloin, kun itsellä menee sormi suuhun tai kun oma aika ja voimat eivät riitä.

Yleismies voi tehdä kaiken itse tai olla apunasi esimerkiksi maalaamisessa. Töitä voivat myös olla isommat pihatyöt, puun kaadot, polttopuiden tekeminen, lamppujen vaihtaminen, nurmikon leikkuu, taulujen ripustukset tai kaappien kokoamiset.

Kalusteiden kokoaminen ja asennukset

Ostitko uuden huonekalun, mutta ohjeita lukiessa silmät menevät ristiin tai sormi suuhun? Ei hätää! Sankarimme rientää avuksi ja kokoaa huonekalun tai useammankin puolestasi. Hän tarttuu työkaluihin ja ryhtyy hommiin viipymättä. Tehokkaat ammattilaisemme taitavat huonekalujen kokoamisen ja asennuksen merkistä riippumatta: Ikea, Lundia, Jysk ja moni muu. Kiinnitämme kaapin ovet keittiössä ja asennamme taulut seinälle.

Pintaremontit

Kaipaatko kotiisi pientä pintaremonttia? Kerro ideasi meille, ja me toteutamme sen! Maalaamme seinät ja vaihdamme tapetit. Asennamme listat ja laminaatit. Laatoitamme keittiön ja kylpyhuoneen. Onko mielessäsi jotain muuta? Kysy! Monipuolinen sankarijoukkomme osaa varmasti auttaa.

Katon ja seinän maalaus

Kaipaavatko kattosi tai huoneistosi seinät pintaremonttia? Tilaa sankarimme tekemään työ puolestasi! Säästät aikaa – ja hermoja. Sankarimme saapuu ajoissa paikalle. Ammattimainen maalaus vaatii huolellisen pohjatyön. Kittaamme seinälevyjen kolot ja tasoitamme seinien pinnat. Suojaamme maalattavan tilan ja siellä olevat kiinteät kalusteet. Maalaamme katon ja seinät sovitusti yhteen tai kahteen kertaan, ja etenkin sävyn vaihtuessa riittävän monesti, jotta jälki on tasainen ja läpikuultamaton. Hyvin tehty maalipinta on myöhemmin helppo pitää puhtaana ja se kestää vuosikausia laadukkaana ja siistinä.

Listojen ja laminaattien asennukset

Sankarimme uudistaa kotisi asentamalla listat ja laminaatit. Työ on helppoa ja nopeaa aikaasi säästäen, kun sen tekee ammattilainen. Kenties olet asentanut laminaatit jo itse, mutta listat eivät tunnu löytävän paikoilleen. Voit tilata myös pelkän listojen asennuksen. Palvelu elää sinun tarpeesi mukaan. Sankarimme hoitaa pienemmät ja isommat työt.

Palveluiden pääpointit

 • 100% tyytyväisyystakuu työlle
 • Maksat vain toteutuneesta työstä
 • Omat työvälineet
 • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan
 • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy
 • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua