Ilmastointityöt alkaen 34 €/h

Sankarimme hoitavat ilmastointilaitteiden ja -järjestelmien asennukset kotiin ja kiinteistöihin. 

IV-huolto

IV-työnjohto

IV-nuohoukset

IV-mittaus ja -säätö

IV-urakointi

Teemme omakotitalot, rivitalot, linjasaneeraukset, toimistot, ravintolat, kerrostalot, uudis- ja saneerauskohteet. Työt tehdään urakkana tai tuntiveloituksella sopimuksen mukaan.

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Soita meille (myös viikonloppuisin)

tai

Täytä lomake, saamme sinulle parhaimman tarjouksen tai ilmaisen arviokäynnin pian.

Voit myös tilata palvelun tarjouspyyntölomakkeen alta. 

Pyydä tarjouspyyntö ilmastointitöihin tästä:


Tilaa ilmastointityö tästä:


Tilauslomake | IV-työt
Materiaalit laskutetaan erikseen
0,00 €

Voit myös lähettää sähköpostia

[email protected] 

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Ammattitaitoiset ilmastointityöt

Ilmanvaihdon tulee toimia, jotta asunnossa tai työpaikalla on viihtyisää ja turvallista olla. Huonon ilman tunnistaa nopeasti ja sillä on selkeitä vaikutuksia jaksamiseen ja yleiseen vireystilaan. Pahimmassa tapauksessa ilmastoinnissa muhii hometta ja likaa, jotka ovat suorastaan myrkyllisiä päästessään hengitysilmaan. Tällöin ilmastoinnilla on suora yhteys terveyshaittoihin. 

Kun ilmastointi ei vedä, kasvaa myös kosteusvaurioiden riski. Siksi siitä pitää huolehtia. Raikkaassa ilmassa on mukava asua ja pyykitkin kuivuvat paremmin. On hyvä myös muistaa, että likainen ilmanvaihtojärjestelmä on lisäksi paloturvallisuusriski, joten ilmastoinnin huoltaminen lisää samalla turvallisuutta.

Ilmastointilaitetta tulisikin huoltaa sekä ilmastointiaukot puhdistaa säännöllisin väliajoin, vähintään kerran vuodessa.

Kattava apu ilmastointitarpeisiin

Me autamme ilmastointiasioissa. Selvitämme, mistä huono ilma johtuu, asennamme, puhdistamme ja huollamme ilmastointilaitteita ja -järjestelmiä tehokkaasti ammattitaidolla. Käytössämme on korkealaatuiset työvälineet ja menetelmät, jotka takaavat ilmastointityön onnistumisen.

IV-huolto

Säännöllisesti tehty ilmanvaihdon huolto takaa sen, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii suunnitellusti ja mahdolliset virheet tai puutteet havaitaan ajoissa. Näin ilmanvaihtojärjestelmällä saavutetaan paras mahdollinen sisäilman laatu. Ilmanvaihdon huoltotöihin kuuluu muun muassa desinfiointi, suodattimien vaihto ja
korjaustyöt.

IV-työnjohto

IV-työnjohtopalvelumme liittyy asioihin, jotka koskevat kiinteistön ilmanvaihtoa. IV-työnjohtaja vastaa kiinteistön ilmanvaihtolaitteistojen asennustöistä ja valvonnasta. IV-työnjohtoa koskevat samat määräykset kuin rakennustyön vastaavaa työnjohtajaa. IV-työnjohtaja eli kiinteistön ilmanvaihtolaitteiston lakimääräinen työnjohtaja on erityisalan rakennusammattilainen, joka täyttää MRL:n ja RakMk:n vaatimukset. IV-työnjohtajan tarve tarkistetaan aina rakennuslupapäätöksen ehdoista, jolloin hän viimeistään tekee hakemuksen kyseisten tehtävien hoitamisesta rakennusvalvontaan. IV-töitä ei saa aloittaa ennen kuin IV-työnjohtaja on hyväksytty rakennusvalvonnan toimesta.

IV-nuohoukset

Ilmanvaihdon nuohous suositellaan suoritettavaksi noin 10 vuoden välein. Ilmanvaihto nuohotaan alipaineimuria käyttäen. Jokainen ilmanvaihtokanava käsitellään mekaanisella, pyörivällä harjalla. Ilmanvaihdon nuohous parantaa ilman liikkuvuutta ja vähentää pölypartikkelien liikkumista ei haluttuihin tiloihin. Nuohousvälineinä sankarimme käyttävät tarkoitukseen suunniteltuja ammattilaitteita.

IV-mittaus ja -säätö

Jotta ilmanvaihto toimisi oikein, se on säädettävä suunnitelmien mukaisiin arvoihin. Säätämätön ilmanvaihto tuhlaa energiaa ja aiheuttaa vedon tunnetta. Ilmanvaihdon säädön tarpeellisuutta ei pysty arvioimaan silmämääräisesti. Se on todettava ja säädettävä kalibroidulla mittarilla.

IV-urakointi

Ilmanvaihdolla on merkittävä vaikutus sisäilman laatuun ja tilojen viihtyisyyteen niin kodeissa, työpaikoilla kuin julkisissa tiloissa. Sankareillamme on pitkä kokemus erilaisten ilmanvaihtojärjestelmien asennuksista uusiin ja vanhoihin rakennuksiin. Toteutamme juuri kiinteistösi tarvetta vastaavan, energiatehokkaan ilmanvaihtoratkaisun. Osaamisemme ja kokemuksemme erilaisten ilmanvaihtoratkaisujen osalta tarjoaa aina laadukkaan, loppukäyttäjän tarpeita sekä energiatehokkuusvaatimuksia vastaavan lopputuloksen. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan yhdessä sinulle sopivasta ilmastointihuollosta!

Kotitalousvähennys on 40 %!

Esimerkiksi 80 € palvelu 48 €. Kotitalousvähennyksen hakeminen on entistäkin helpompaa: ilmoita kotitalousvähennyksen tiedot verokortilla, veroilmoituksessa tai Palkka.fi-palvelussa.

Palveluiden pääpointit

  • 100% tyytyväisyystakuu työlle

  • Maksat vain toteutuneesta työstä

  • Omat työvälineet

  • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan

  • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy

  • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua