Kodinkonehuolto alkaen 34 €/h

Sankarimme tekevät kaikkien kodinkoneiden huollot ja asennukset juuri sinun tarpeesi mukaan. Asennuspalvelumme huoltaa muun muassa kylmälaitteet, erillisuunit ja keittotasot. Hero24 on monipuolinen ja nopea apu kaikenlaisiin huoliin ja murheisiin, mitä kodinkoneisiin tulee.

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Soita meille (myös viikonloppuisin)

tai

Täytä lomake, saamme sinulle parhaimman tarjouksen tai ilmaisen arviokäynnin pian.

Voit myös tilata palvelun tarjouspyyntölomakkeen alta. 

Pyydä tarjouspyyntö tästä:


Tilaa tästä:


Tilauslomake | Kodinkonehuolto
Materiaalit laskutetaan erikseen
0,00 €

Voit myös lähettää sähköpostia

[email protected] 

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Kotitalousvähennys on 40 %!

Esimerkiksi 80 € palvelu 48 €. Kotitalousvähennyksen hakeminen on entistäkin helpompaa: ilmoita kotitalousvähennyksen tiedot verokortilla, veroilmoituksessa tai Palkka.fi-palvelussa.

Palveluiden pääpointit

 • 100% tyytyväisyystakuu työlle

 • Maksat vain toteutuneesta työstä

 • Omat työvälineet

 • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan

 • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy

 • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Kodinkonehuolto korjaa kodinkoneesi nopeasti

Jos pesukoneen pumppu tulee vaihtaa tai vanha kodinkone yllättäen hajoaa, kodinkonehuoltomme auttaa. Meiltä saat tarvittavat varaosat kodinkoneisiin. Vastaamme myös uusien kodinkoneiden asennuksesta. Mikä tahansa kodinkoneisiin liittyvä huoltotarve tai huoli sinulla onkaan, sankarimme hoitaa sen käden käänteessä kuntoon.

Huollamme astianpesukoneet, pyykinpesukoneet, kuivausrummut, jääkaapit, pakastimet, kotikylmiöt, liedet, liesitasot, erillisuunit, mikroaaltouunit, mankelit, kuivauskaapit ja ilmalämpöpumput. Huolto voidaan tehdä myös ennaltaehkäisevästi.

 •  Pyykinpesukoneet 
 •  Jääkaapit 
 •  Pakastimet 
 •  Kylmiöt 
 •  Kukkakylmiöt 
 •  Astianpesukoneet 
 •  Kuivausrummut 
 •  Sähköliedet 
 •  Ilmastointilaitteet 

Korjaamme kaikkia kodinkonemerkkejä.

Kaikki kodinkoneiden huollot ja asennukset samasta paikasta

Saat kaikki kodinkoneisiin liittyvät palvelut yhdestä paikasta toiveidesi mukaan räätälöitynä. Luotettavat ja osaavat sankarimme ovat aina saatavilla, ja saat kaikki kodinkoneesi kuntoon samasta paikasta. Takaamme laadukkaan huoltokokemuksen.

Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Pyykinpesukoneen huolto käy yleensä nopealla varoitusajalla vaivattomasti asiakkaan luona, riippuen toki korjaustoimenpiteiden laajuudesta ja kestosta. Sankarimme tulee paikan päälle kartoittamaan korjaustarpeen ja mahdollisuuksien mukaan tekee korjaustyöt heti. Mikäli korjaus vaatii lisätoimenpiteitä, pyrimme antamaan mahdollisimman tarkan ja realistisen arvion korjauksen kustannuksista sekä kestosta. Huollamme kaikenlaiset laitteet, mukaan lukien integroidut mallit. Suoritamme myös kuivausrumpujen korjaukset ja huollot asiantuntemuksella.

Jääkaapit ja pakastimet

Kun jääkaappi tai pakastin ei toimi tai epäilet sen olevan korjauksen tarpeessa, ota yhteyttä Hero24-palveluun! Kodinkonehuollossa työskentelevä sankarimme huoltaa ja korjaa jääkaappisi ja/tai pakastimesi asiantuntevasti lyhyelläkin varoitusajalla. Huoltopyynnön tekemisen jälkeen toteutamme huolto- tai korjauskäynnin mahdollisimman nopeasti. Tulemme huoltamaan laitteen kotiin tai yrityksen toimitilaan. Korjaamme asiantuntevasti erilaiset jääkaappipakastimet aina tavallisista malleista esimerkiksi jääpalakoneen sisältäviin malleihin.

Jos olet hankkinut uuden jääkaapin tai pakastimen, hoituu meiltä myös sen asiantunteva asennus. Neuvomme laitteen parhaassa mahdollisessa sijoittelussa, ihanteellisessa keskilämpötilassa sekä asianmukaisessa ylläpidossa, käytössä ja puhdistuksessa.

Kylmiöt

Kylmäkoneiden ja kylmiöiden huoltopalvelu sisältää huolto- ja korjauspalvelut kaikille kylmälaitteille merkkiin katsomatta. Kylmiöiden ja kylmätilojen toimintavarmuus sekä luotettavuus on hyvä varmistaa määräaikaishuolloilla. Voit solmia sankarimme kanssa jatkuvan sopimuksen, jolloin vuosihuollot ja -tarkastukset sujuvat vaivattomasti. Teemme kylmälaitekorjauksia sekä ennakoivaa kunnossapitoa kylmälaitteiden kuntokartoituksia unohtamatta.

Astianpesukoneet

Kokeneet ja ammattitaitoiset sankarimme asentavat ja huoltavat astianpesukoneet huolellisesti ja luotettavasti. Palvelumme on kokonaisvaltaista ja vastaamme huolto- ja korjauspyyntöihin ripeästi. Korjaamme laitteet ensisijaisesti paikan päällä ja monet korjaukset voidaan tehdä käden käänteessä asiakkaan kotona tai yrityksen toimitiloissa. Näin asiakas säästyy koneen siirtelyltä ja kuljettamiselta. Palveluumme kuuluu kaikenlaisten astianpesukoneiden huolto, myös integroitujen mallien.

Sähköliedet

Sankarimme huoltaa rikkinäisen lieden takaisin toimintakuntoon. Työ tehdään asiakkaan kotona tai yrityksen toimitiloissa sujuvasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoiset asentajamme työskentelevät ripeästi huoltaen sähkölieden ja uunin kuntoon käden käänteessä. Huollamme kaikkia merkkejä.

Ilmastointilaitteet

Huollamme ilmastointilaitteet, kuten ilmalämpöpumput, kotitalouksille ja yrityksille. Huollon suorittavat ilmalämpöpumppujen asentajat, joilla on turvallisuus- ja kemikaaliviraston hyväksyntä. Luotettavien ammattilaisten tekemillä huoltotoimilla varmistat, että työt tehdään ammattitaidolla, huolellisesti ja laadukkaasti. Ilmalämpöpumppu kannattaa huollattaa ammattilaisen toimesta 2–4 vuoden välein. Näin varmistat ilmalämpöpumpun toimintavarmuuden sekä tehokkaan ja taloudellisen käytön.

Muistathan, että näistäkin tehtävistä saat kotitalousvähennyksen, joka on 60 % alennus työn osuudesta.

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua