Kuljetukset alkaen 34 €/h

Hoidamme koko kuljetuksen puolestasi tai toimimme kantoapuna, jos kalusto löytyy omasta takaa. 

Pakettiauto + kantoapu

XL-pakettiauto + kantoapu

Kuorma-auto + kantoapu

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Soita meille (myös viikonloppuisin)

tai

Täytä lomake, saamme sinulle parhaimman tarjouksen tai ilmaisen arviokäynnin pian.

Voit myös tilata palvelun tarjouspyyntölomakkeen alta. 

Pyydä tarjouspyyntö kuljetuksiin tästä:


Tilaa kuljetus tästä:


Tilauslomake | kuljetus

Kuljetuksen tiedot

Kerroksesta: 0
Kerrokseen: 0

Kuljetukseen tarvittava henkilökunta & kalusto

0,00 €

Voit myös lähettää sähköpostia

[email protected] 

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Apua kuljetuksiin ja lähetyksiin

Kuljetuspalvelumme on niin yksityisten kuin yritystenkin käytettävissä ja tavarat löytävät uuteen paikkaan vielä saman päivän aikana. Olipa kyse pienistä paketeista tai suuremmista lavakuljetuksista, etsimme sinulle ammattitaitoiset kuljettajat. Jos osoite säilyy samana, mutta jokin isompi tai pienempi tavara pitäisi saada kuljetettua paikasta toiseen, auttavat sankarimme tässäkin.

Myös lähettipalvelumme vie tavarat paikasta toiseen kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella. Kerro meille, minkälaista kuljetusratkaisua olet vailla, ja räätälöimme sinulle sopivimman tavan saada tavarat ja tuotteet paikasta A paikkaan B. Kuljetamme kotiin, toimistolle ja työmaalle.

Sankarimme kuljettavat myös pianot ja muut raskaammat kalusteet ja tavarat.

Kantoapu

Oletko pakannut kaikki tavarat ja suojannut kalusteet? Sinulla on ehkä oma ajoneuvo tai tavaroita pitäisi saada liikuteltua samassa rakennuksessa, mutta eri paikkaan. Sankarimme tulevat kantoavuksesi.

Pakettiauto + kantoapu

Kantoavun lisäksi voit tilata sankarimme paikalle kaluston kanssa. Pienempi kuorma tai yksittäinen isompi tavara mahtuu tavalliseen pakettiautoon. Kantoavun kanssa kuljetus on nopeasti hoidettu ja tavarat saatu kohteeseen vahingoittumattomina.

XL-pakettiauto + kantoapu

Onko kyseessä suurempi kuorma, joka pitäisi saada toiseen osoitteeseen? Valikoimastamme löydät myös XL-pakettiauton, jonka kyytiin saadaan koottua enemmänkin kalusteita ja tavaroita. Esimerkiksi yksiön tai pienen kaksion muutto onnistuu sujuvasti yhden kuorman taktiikalla.

Kuorma-auto + kantoapu

Tarvitsetko apua esimerkiksi toimistomuuttoon tai tavarasi pitäisi saada kertakuormana uuteen osoitteeseen? Valikoimastamme löydät myös kuorma-autot kantoapuineen.

Välineet apuna kuljetuksissa

Suurin osa kuljetuksista pystytään hoitamaan ilman erillisiä apuvälineitä, mutta painavampiin nostoihin sankarimme tuovat mukanaan tarvittavat varusteet. Yleisin apuväline lienee nokkakärryt, joiden avulla esimerkiksi pyykinpesukone tai painavampi huonekalu saadaan liikkumaan. Lisäpalveluna voit tilauksen yhteydessä valita kuljetuksiin myös muuttolaatikoita, suojausteippaukset ja kuplamuovia sekä kantoliinat avuksi raskaampien tavaroiden kantoon.

Vinkki: Varmista, että tavarat on hyvin pakattu tai olet tilannut erillisen pakkauspalvelun.

Elintarvikekuljetukset ammattitaidolla säädösten mukaisesti

Elintarvikekuljetuksissa korkea laatu on tärkeää. Ruoka ei saa päästä pilaantumaan tai liiskaantumaan eikä kylmäketju saa katketa. Elintarvikkeet vaativat myös kalustolta tavallista enemmän, sillä autoissa tulee olla kylmäkoneet ja kuljetusten tulee olla lämpötilahallittuja. 

Tuotteet pitää saada kuljetettua oikeassa lämpötilassa ja turvallisesti pakattuna. Ketjun katkeaminen vaikuttaa tuotteiden käyttökelpoisuuteen, joten kuljetukset vaativat tarkkuutta ja hyvää yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Tarjoamme seuraavia kuljetuksia elintarvikkeille:

 • Elintarvikekuljetukset
 • Kylmäkuljetukset
 • Pakastekuljetukset
 • Thermokuljetukset
 • Lämpökuljetukset

Osaavat kuljettajamme hoitavat vaativatkin elintarvike- ja pakastekuljetukset vankalla ammattitaidolla ja suunnitellussa aikataulussa.

Elintarvikekuljetukset

Elintarvikkeiden kuljettaminen kattaa pakaste-, viileä- ja lämminkuljetukset. Kalustomme mahdollistaa sekä suurempien että pienempien erien kuljettamisen. Noudatamme aina kuljetettavalle tuotteelle sopivaa lämpötilaa. Elintarvikkeet siirtyvät avullamme päivittäistavarakauppoihin niin jääkaappikylmänä tai pakasteena. Kaikki tämä toteutuu viranomaisten hyväksymällä kalustolla. Pidämme aina myös huolen, että kuljetustemme lämpötilat tallentuvat ylös myöhempiä tarkistuksia ja raportointeja varten.

Kylmäkuljetukset

Toimitamme lähetykset vastaanottajalle aina halutussa lämpötilassa kylmäkuljetuksena. Ajokalustomme kylmälaitteiden toiminnan jatkuva valvonta ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat katkeamattoman kylmäketjun kylmätuotteille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pakastekuljetukset

Kuljetamme pakasteet perille oikea-aikaisesti ja oikeassa lämpötilassa tuotteiden erityisvaatimukset huomioiden.

Thermokuljetukset

Thermokuljetuksissa eli lämpötilasäädellyissä kuljetuksissa on tärkeää, että kuljetuslämpötila pysyy samana koko kuljetuksen ajan. Vakaa lämpötila takaa sen, että tuotteen koostumus ei muutu ja se säilyy tuoreena ja vahingoittumattomana. Haluamme varmistaa, että lähetys saapuu perille yhtä hyvässä kunnossa kuin se oli lähtiessä.

Lämpökuljetukset

Kalustomme soveltuu myös lämpökuljetuksiin. Kuljetamme tuotteet perille oikea-aikaisesti, oikeassa lämpötilassa niiden erityisvaatimukset huomioiden.

 

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset korkealaatuista kuljetuspalvelua elintarvikkeille!

Kotitalousvähennys on 40 %!

Esimerkiksi 80 € palvelu 48 €. Kotitalousvähennyksen hakeminen on entistäkin helpompaa: ilmoita kotitalousvähennyksen tiedot verokortilla, veroilmoituksessa tai Palkka.fi-palvelussa.

Palveluiden pääpointit

 • 100% tyytyväisyystakuu työlle

 • Maksat vain toteutuneesta työstä

 • Omat työvälineet

 • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan

 • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy

 • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua