Kylmälaitepalvelut alkaen 34 €/h

Teemme kaikentyyppiset kylmälaitteiden huollot ja asennukset. Huollamme ja korjaamme kylmälaitteet kotikylmiöstä teollisuuden kylmälaitteisiin. Asennamme ja huollamme kaiken merkkisiä laitteita.

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa.

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Tilaa palvelu

Tilauslomake

Materiaalit laskutetaan erikseen
0,00 €

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake

Kylmälaitteiden asennukset ja huollot ammattimaisesti

Huoltamaton ilmalämpöpumppu voi olla terveysriski, sillä ilmalämpöpumppu kerää epäpuhtauksia ja pölyä. Sisäyksikön suodattimet tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta sen läpi kulkeva ilmamäärä ei pienennä laitteen hyötysuhdetta. Teemme sisä- ja ulkoyksikön perusteellisen huollon. Käytämme lämpöpumppujen huolloissa kennoille, suodattimille ja lauhduttimille tarkoitettuja tehokkaita puhdistus- ja desifiointiaineita, jotta mahdolliset kennossa olevat bakteerit sekä virukset eivät joudu sisäilmaan.

Puhdas laite luovuttaa raitista, hajutonta ja terveellistä sisäilmaa ja on energiatehokas.

Vastaamme kotitalouksien, yritysten ja laitostilojen jäähdytyksestä sekä lämmityksestä. Asennamme ja huollamme pientalojen lämpöpumput ja kotikylmiöt.

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen tapa lämmittää ja viilentää asuin- ja liikehuoneistoja. Lämpöpumppu tuottaa yleensä noin kaksinkertaisen määrän uusiutuvaa ja puhdasta energiaa käyttämäänsä sähkömäärään verrattuna, ja sen avulla voidaan säästää merkittävästi lämmityskustannuksissa. Lämpimän ja kylmän ilman puhaltamisen lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa tehokkaasti sisäilmaa ja poistaa kosteutta.

Kylmä- ja lämmityslaitteiden huolto

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien huollot, säädöt ja korjaukset ovat välttämättömiä.

Kylmälaiteasentajamme huoltavat kylmälaitteet ja lämpöpumput kaikille kokoluokille ja merkeille.

Uusien laitteiden asennukset

Saat meiltä laadukkaat kylmälaiteasennuset. Teemme ilmastoinnin jäähdytykseen ja kylmälaitteisiin liittyvät asennus- ja huoltotyöt muun muassa yksityisille asiakkaille, yrityksille sekä taloyhtiöille.

Laitteistojen määräaikais- ja vuosihuollot

Määräaikaishuoltojen tarkoituksena on, että kaikki toimii suunnitellusti, jolloin myös sen energiankäyttö on optimaalista. Tällöin säästetään pienentyneinä korjauskuluina ja käyttökuluina. Lisäksi kylmälaitteen käyttöikä on pidempi.

Eri laitemallien suodattimet

Vaihdamme eri laitemallien suodattimet huollon yhteydessä. Näin laitteen käyttöikä pitenee ja sen toiminta säilyy energiatehokkaana.

Palvelut kotitalouksille ja yrityksille

Saat meiltä kaikki kodin kylmätekniikkapalvelut aina huolloista asennuksiin. Palveluihimme kuuluvat myös yritysten kylmälaitteiden huollot, tekninen apu sekä uudet asennukset.

 • Kylmä- ja lämmityslaitteiden huolto
 • Uusien laitteiden asennukset
 • Laitteistojen vuosihuollot
 • Eri laitemallien suodattimet
 • Ilmalämpöpumpun suojakotelot ja katokset
 • Ulkoyksikön sulatusveden ohjaimet ja altaat
 • Maatukitelineet ja seinätelineet
 • Ilmalämpöpumpun etäohjaust
 • Ilmalämpöpumpun kaukosäätimet

Yhdessä asiakkaan ja tilaajan tarpeet kartoittaen pääsemme hyviin ja kestäviin ratkaisuihin. On tärkeää, että kylmälaitteisto on oikein mitoitettu. Haluamme toteuttaa oikeaoppiset asennusratkaisut sekä selvittää mahdollisuudet energia- ja kustannustaloudellisempaan kylmäntuotantoon.

Ilmalämpöpumpun suojakotelot ja katokset

Ilmalämpöpumpun suojakotelo suojaa laitteen ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Usein puusta valmistettu kotelo voidaan myös maalata toivotun väriseksi. Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään. Sen kalteva peltikate estää lumen kasautumista ulkoyksikön päälle. Sankarimme asentaa ilmalämpöpumpun suojakotelon alta aikayksikön!

Ulkoyksikön sulatusveden ohjaimet ja altaat

Nollakeleillä ja pakkasella ilmalämpöpumppujen automatiikka käynnistää automaattisia ulkoyksikön sulatusjaksoja useita kertoja vuorokaudessa, kun ilmalämpöpumppua käytetään lämmitystoiminnolla. Ilmankosteuden ja laitteen käytön määrän mukaan vaihteleva ulkoyksikön huurtuminen ja jäätyminen on ilmalämpöpumpulle ominaista. Laitteen automatiikka hoitaa useimmissa tapauksissa sulatuksen, mutta joissakin asennuksissa myös ulkoyksikön alle valuvaan sulatusveteen tulisi kiinnittää huomiota.

Kivijalkaan tai seinään valuva vesi saattaa aiheuttaa vaurioita rakenteisiin ja vesi olisikin tästä syystä syytä johtaa etäämmälle. Sulatusveden ohjain, joka ohjaa veden etäämmälle seinästä, tai lämmitysvastuksella ja poistoputkella saattovastuksineen varustettu sulatusvesiallas, on paras ratkaisu rakenteiden suojaamiseen kosteusvaurioilta. Sankarimme huolehtivat asennuksen yhteydessä, että sulatusvesi ohjautuu oikeaoppisesti kivijalasta ja seinästä poispäin.

Ilmalämpöpumpun maa- ja seinätelineet

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö voidaan asentaa kahdella tavalla: seinätelineelle tai maatelineelle. Kumpikaan ei ole toistaan parempi, vaan paremmuuden ratkaisee se, millainen rakennus on kyseessä. Sankarimme osaavat neuvoa telineiden osalta asiantuntevasti samalla, kun ilmalämpöpumpun asennuksesta sovitaan. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö sijoitetaan asunnon ulkoseinälle riittävän korkealle maanpinnasta. Laitteen ympärille on myös jätettävä riittävästi tilaa. Ota yhteyttä ja pyydä osaava sankarimme asentamaan kylmälaitteesi!

Ilmalämpöpumpun etäohjaus ja kaukosäätimet

Lisää ilmalämpöpumppuun mahdollisuus etähallintaan, ja pääset nauttimaan entistä helpommasta arjesta! Kauko-ohjattava ilmalämpöpumppu on helppo säätää pienemmälle teholle asunnon ollessa tyhjänä, ja palauttaa lämpötila takaisin haluttuun juuri, kun palaat kotiin. Etähallinta vaatii internetyhteyden tai matkapuhelinverkon. Helpoimmillaan voit siis asennuksen jälkeen säätää lähes kaikkia ilmalämpöpumpun asetuksia suoraan puhelimesta. Laitteesta riippuen saat kauko-ohjauksen lisäksi myös valvontaominaisuudet, joiden avulla voit seurata tarkkaan lämpötilamuutoksia ja todellista sekä arvioitua energiakulutusta. Valvonnan avulla saat myös tiedon yllättävistä, äärimmäisistä lämpötilaeroista ja sähkökatkoksista.

Muistathan, että näistäkin tehtävistä saat kotitalousvähennyksen, joka on 60 % alennus työn osuudesta.

Palveluiden pääpointit

 • 100% tyytyväisyystakuu työlle
 • Maksat vain toteutuneesta työstä
 • Omat työvälineet
 • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan
 • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy
 • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua