Pihan muutos- ja rakennustyöt ammattitaidolla alkaen 34 €/h

Herolta saat pihan muutos- ja rakennustyöt kotiin ja julkisille alueille. Teemme sinulle yksilöidyn tarjouksen, ja saat työntekijät käyttöön heti halutessasi.

Ammattitaitoiset viherrakentajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin viherrakennuskohteet. Kauttamme saat myös kaikki puutarhan hoito- ja huoltotyöt sekä yksityisille että yrityksille. Teemme viherrakennuksen. Hoidamme kivetykset ja erilaiset kivityöt.

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Soita meille (myös viikonloppuisin)

tai

Täytä lomake, saamme sinulle parhaimman tarjouksen tai ilmaisen arviokäynnin pian.

Voit myös tilata palvelun tarjouspyyntölomakkeen alta. 

Pyydä tarjouspyyntö tästä:


Tilaa tästä:


Tilauslomake | Pihatyöt
0,00 €

Voit myös lähettää sähköpostia

[email protected] 

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Apua kaikkiin pihatöihin

Tarjoamme piha-alueiden muutos- ja rakennustöitä sekä ylläpitoa niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin – sekä taloyhtiöille.

Voit ostaa meiltä apua kertapalveluna tai jatkuvalla sopimuksella.

Pihakivetykset

Pihakivetyksen päivittäminen on usein haastavaa, sillä siihen liittyy monta muuttujaa: pihakivien valinta, käyttökohde, mittaukset, oikeanlaisen ladontatyylin valitseminen sekä tietysti budjetti. Ammattilaisina autamme mielellämme pihakivien valinnassa. Käymme kanssasi läpi, mitä asioita tulee ottaa huomioon materiaalivalintojen osalta pihassasi. Kokemuksemme ansiosta hahmotamme pihan muodot ja korkeuserot jo ennen varsinaisen työn alkua. Tämä helpottaa oikeanlaisen kiven sekä ladontatyylin valintaa. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta toteutukseen ja ammattimaisesti toteutettuun lopputulokseen.

Kivityöt

Pihan erilaiset kivityöt tuovat pihalle näyttävyyttä, lisäävät sen toiminnallisuutta sekä nostavat samalla kiinteistön arvoa. Esimerkiksi kivillä ja laatoituksilla rakennetut pihan kulkureitit ovat helppohoitoisia, ja niiden avulla voidaan korostaa pihan parhaita puolia. Unohtamatta kauniita kivimuodostelmia, joita ammattilaisemme myös toteuttavat. Teemme kaikenlaiset kivityöt ammattitaidolla sekä oikeaoppisesti kunnollisilla välineillä.

Viherrakentaminen ja istutukset

Pihaan on helppo luoda ryhtiä ja tunnelmaa istutuksilla. Ne tuovat kaivattua väriä ja eloa. Puut, pensaat ja kesäkukat lisäävät pihan viihtyisyyttä ja antavat hyvin hoidettuina miellyttävän ensivaikutelman. Asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan pihaasi kestäviä kasveja, jotka sopivat juuri siihen maaperään. Viherrakentaminen kattaa kaikki kasvillisuusrakenteet alustasta katteisiin, aina verhouksiin asti. Pyydä ammattilaisemme kotikäynnille, ja valitaan juuri sinulle sopiva suunnitelma, ja siihen kattaus pihakasveja!

Puutarhatyöt

Autamme pihan puutarhatöissä ja puutarhan ylläpidossa. Leikkaamme pensaat ja siistimme kukkapenkit. Lannoitamme puutarhaa ja harvennamme pusikot. Myös kitkeminen onnistuu. Leikkaamme nurmikot ja haravoimme sen jälkeen mahdolliset ylimääräiset ruohot. Voit tilata palvelun kertaluontoisesti tai esimerkiksi ruohonleikkuun kesän yli jatkuvalla sopimuksella.

Pihanhoidon ammattilainen tukenasi

Tuomme tarvittaessa mukanamme välineet kaikkiin tehtäviin. Sinä voit säästää aikasi muuhun tekemiseen ja antaa ammattilaisen vastata pihan ylläpidosta ja sen parantamisesta.

Teemme töitä laidasta laitaan aina polttopuiden pilkkomisesta ja kukkien kastelusta maisemointitöihin asti.

Pyydä ilmainen arviointikäynti, ja kartoitamme pihanhoidon tarpeesi yhdessä.

Muistathan, että näistäkin tehtävistä saat kotitalousvähennyksen, joka on 60 % alennus työn osuudesta.

Kotitalousvähennys on nyt jopa 60 %!

Esimerkiksi 80 € palvelu 32 €. Kotitalousvähennyksen hakeminen on entistäkin helpompaa: ilmoita kotitalousvähennyksen tiedot verokortilla, veroilmoituksessa tai Palkka.fi-palvelussa.

Palveluiden pääpointit

  • 100% tyytyväisyystakuu työlle

  • Maksat vain toteutuneesta työstä

  • Omat työvälineet

  • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan

  • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy

  • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua