LVI – Putkityöt ammattitaidolla alkaen 34 €/h

Voit tilata sankareiltamme LVI-asennukset sekä -korjaustyöt kotiin ja julkisiin tiloihin. Räätälöimme sinulle yksilöidyn tarjouksen ja saat sankarimme eli putkiasentajan käyttöösi heti, kun haluat tai tarvitset.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa pesukoneen asennus, astiapesukoneen asennus, putkien avaaminen, putkirikkojen ja vuotojen korjaaminen, vesivahinkojen korjaaminen, lämminvesivaraajan korjaus ja kosteusmittaukset.

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa.

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Tilaa suositellut palvelut yhdellä painalluksella 

 

 

 

Pyykinpesukoneen asennus


 

 

 

Tiskikoneen asennus


 

 

 

Hanan asennus/vaihto


Tilaa palvelu

Tilauslomake

Materiaalit laskutetaan erikseen
0,00 €

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake

Osaava apu putkitöihin

Putkityöt kuuluvat harvojen lempihommin. Putkien ominaishaju ja tukkeutuneet putket karkottavat herkästi herkemmän kauemmaksi turvallisen välimatkan päähän. Pyydä silloin sankarimme apuun! Olemme putkitöiden asiantuntijoita ja saamme veden soljumaan putkissa taas kauniisti. Korjaamme vioittuneita putkia, avaamme tukkeumia ja suoritamme pesukoneiden asennuksia. Oikein asennetut putket minimoivat vesivahinkojen määrää ja estävät vuotoja. Jos vesivahinko on jo sattunut, korjaamme senkin ja mittaamme rakennuksen kosteutta.

Putkityön tilaajan muistilista

  • Varmista tekijän kanssa materiaalit. Kumpi tuo mitäkin? Tekijä auttaa tässä ennen varsinaista työtä kertomalla, mitä materiaalia työssä voidaan tarvita.
  • Mikäli putkityö sisältää muutostöitä, on hyvä tehdä taloyhtiön muutosilmoitus.
  • Voit myös selvittää asentajan tai taloyhtiön kanssa, tarvitaanko työn aikana vesikatkoa. Siitä ilmoittaminen tulee tehdä taloyhtiölle kolme (3) päivää ennen katkoa – tai voit kysyä taloyhtiöltä tarkemmin, mikä sääntö on juuri teidän taloyhtiössänne.

Luotettava putkimies nopeasti

Meiltä saat ensiluokkaiset tarvikkeet ja asiansa osaavat, kokeneet putkiasentajat. Putkitöissä ripeys on tärkeää, ja siksi hoidamme työmme ketterästi turhia aikailematta. Putkivahinko ei katso aikaa eikä paikkaa, joten palvelemme myös viikonloppuisin.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset laadukasta LVI-apua. Sankarimme hoitavat putkesi taas kuntoon!

Muistathan, että näistäkin tehtävistä saat kotitalousvähennyksen, joka on 60 % alennus työn osuudesta.

Kosteusmittaukset

Vesivahinkotapauksissa kartoitamme ensin vahingon laadun ja laajuuden kosteusmittauksilla. Rakenteiden lisäksi se, kuinka kauan ne ovat olleet altistuneena vedelle, vaikuttaa siihen, kuinka paljon kosteutta on imeytynyt ja kuinka syvälle vesi on tunkeutunut. Toissijaiset vaikutukset, kuten rakenteiden heikentyminen, homeen kasvu ja korroosio ovat usein merkittävämpiä kuin itse vahinko.

Kun rakenteisiin epäillään muodostuneen kosteusvaurioita, suoritetaan tarkemmat kosteusmittaukset. Mittausta varten porataan materiaaliin huomaamattomasti eri kohtiin pienet reiät, jotta voidaan mitata kosteutta riittävän syvältä materiaalista. Myös pintakosteusmittaus ilman pinnan rikkomista on mahdollista tehdä, kun tarvitaan yleiskuva kostean alueen laajuudesta tai kun halutaan olla selvillä esimerkiksi piilevästä kosteusvauriosta vanhoissa rakenteissa. Pintakosteuden mittauslaitteisto analysoi kosteuden materiaalin pinnasta, tarkempi mittaus tapahtuu poraten tai ottamalla näytepalat.

Pyykinpesukoneen asennus

Pyykinpesukoneen asennus kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi, sillä kotivakuutukset eivät kata asennusvirheistä aiheutuvia vahinkoja, jos asukas on suorittanut asennuksen itse. Pesukone asennetaan sille kuuluvaan tilaan ja tasapainotetaan aina vatupassilla. Vesi- ja poistoletkut asennetaan siten, etteivät ne jää kiristyksiin ja ettei hankaamisesta johtuvaa kulumista tapahdu. Sankarimme varmistaa, että liitännät ovat tiiviit eikä vesivuotoja tapahdu. Väärin asennettu pesukone voi aiheuttaa vesivahingon.

Astianpesukoneen asennus

Astianpesukoneen asennus kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi, sillä kotivakuutukset eivät kata asennusvirheistä aiheutuvia vahinkoja, jos asukas on suorittanut asennuksen itse. Astianpesukone asennetaan sille kuuluvaan tilaan ja tasapainotetaan vatupassilla. Vesi- ja poistoletkut asennetaan siten, etteivät ne jää kiristyksiin ja ettei hankaamisesta johtuvaa kulumista tapahdu. Sankarimme varmistaa, että liitännät ovat tiiviit eikä vesivuotoja tapahdu.

Putkien ja lattiakaivon avaaminen

Putkien ja lattiakaivon tukkeutumisen aiheuttaa monesti pitkään puhdistamatta jättäminen. Tällöin niihin kertyy esimerkiksi hiuksia ja rasvaa, jotka tukkivat vesilukon. Mikäli tavallinen puhdistus ei auta, avataan lattiakaivon kansi. Tukos saattaa olla myös pidemmällä putkessa, jolloin on viimeistään syytä kutsua paikalle putkityön ammattilainen. Sankarimme avaavat putkien ja lattiakaivon tukokset tuossa tuokiossa.

Putkirikkojen ja vuotojen korjaaminen

Vuotokorjaus alkaa tilannearviolla ja vuodon paikantamisella. Ensimmäiseksi selvitetään, saako vuoto aikaan vaaratilanteen, kuinka suuri sen vaikutusalue on, minkälainen putki on ja mitä rajoitteita ympäristö, maaperä, sää ja muut olosuhteet töille aiheuttavat. Jos vuoto ei ole selkeästi näkyvissä, sen sijainti voidaan summittaisesti päätellä sulkemalla ja aukomalla venttiileitä ja seuraamalla alueen vedenkulutusta. Putkirikkojen ja vuotojen kanssa ei sovi viivytellä, vaan putkityön ammattilaiseen on oltava yhteydessä välittömästi ongelman huomattuaan. Näin vältyt mahdolliselta vesivahingolta.

Vesivahingot

Vesivahingon tapahduttua kosteusmittauksilla voidaan kartoittaa tapahtuneitten vahinkojen laajuus ja korjauksien vaatima aika. Vahinkoihin vaikuttaa kosteuden määrä ja se aika, minkä rakenteet ovat olleet alttiina kosteudelle ja miten syvälle kosteus on ehtinyt tunkeutua rakenteeseen.

Vesivahingon korjauksen yhteydessä puramme vaurioituneet rakenteet ja materiaalit sekä rakennamme uudelleen tarvittavat alueet. Kylpyhuoneen kosteusvaurion korjauksen yhteydessä teemme tilaan tarvittavat vesieristykset, joilla varmistetaan, ettei kosteus pääse uudestaan tekemään tuhojaan rakenteissa. Korjaustöistä vastaavat aina alan ammattimiehet. Niissä käytetään tarkoitukseen sopivia rakennusmateriaaleja. Viimeistelymme jälkeen et näe vesivahingosta jälkeäkään. 

Usein suurimmat vahingot tulevat jälkiseurauksista eli rakenteiden heikentymisestä, homeesta tai korroosiosta, joten mitä nopeammin vahinko on todettu ja korjattu, sitä vähemmillä seurauksilla selvitään. Jälkivahinkojen torjunta on tärkeä osa työtä. Kun vesivahinko on asianmukaisesti korjattu, tehdään päätteeksi kosteusmittaukset, joilla todennetaan ettei kosteutta enää esiinny rakenteissa.

Lämminvesivaraajan korjaaminen

Lämminvesivaraaja valmistaa kotitaloudessa käytettävän lämpimän käyttöveden. Lämminvesivaraajan vikaantuessa lämpimän käyttöveden lämpötila putoaa, heittelehtii tai lämmin vesi muuttuu kylmäksi vedeksi. Vanhemmissa lämminvesivaraajissa tapahtuu usein puhki ruostumista, joka voi pahimmillaan aiheuttaa mittavan vesivahingon. Lämminvesivaraajan käyttöikä on keskimäärin noin 15–20 vuotta. Vaikka varsinaisia vikoja ei tulisikaan esille, tulee käyttöikänsä päähän tullut laite päivittää hyvissä ajoin vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi. Sankareiltamme saat huollot, korjaukset kuin kuin asennuksetkin. Asennukset hoituvat kätevästi avaimet käteen -periaatteena.

Palveluiden pääpointit

  • 100% tyytyväisyystakuu työlle
  • Maksat vain toteutuneesta työstä
  • Omat työvälineet
  • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan
  • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy
  • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua