Remontit ja rakentaminen alkaen 34 €/h

Hero24 on monipuolinen ja nopea apu monenlaisiin tarpeisiin. Remonteissa teemme aina ilmaisen arviointikäynnin, jossa sovitaan työn tarkka toteutus. Sankarimme vastaavat kaikkiin remontoinnin tarpeisiisi. Märkätilojen vesieristyssertifikaatti löytyy.

Palveluita muun muassa:

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen remontit, keittiöremontit, olohuoneremontit, lattiaremontit, kattoremontit, maalaustyöt, laatoitukset, putki- ja sähkötyöt, asbestipurku, kosteusmittaus

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa.

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Tilaa palvelu

Tilauslomake

Materiaalit laskutetaan erikseen
0,00 €

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake

Ammattitaitoista remontointiapua

Remontointi kohottaa asunnon tai kiinteistön ilmettä ja nostaa arvoa. Joskus remontti on pelkästään riskisyistä aivan välttämätön. Remontointi vaatii kuitenkin osaamista sekä jonkin verran ruista ranteeseen. Remontti on myös hikistä puuhaa ja käy työstä. Lisäksi osaava remontoija tietää kaikki hankittavat välineet sekä niiden oikeat käyttötavat.

Remontoijan kokemus näkyy työn jäljessä, sillä ihan niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin maalaamiseen liittyy paljon pikkuniksejä, joita ei kuka tahansa keltanokka vielä tiedä. Remonteissa kannattaa siis luottaa ulkopuolisen apuun. Ammattilainen osaa myös katsoa, että tehtävä ratkaisu on käytännöllinen ja ennen kaikkea turvallinen.

Putki- ja sähkötyöt

Vähänkään vaativammat sähkötyöt tarvitsevat aina pätevöityneen sähkömiehen, sillä sähkötöiden tekemisestä itse voi aiheutua jopa hengenvaara. Sähköasentaja kannattaa ottaa avuksi yksinkertaisiinkin sähkötöihin, jos työn tekemisestä itse on vähänkään epävarma. Samoin putkityöt on syytä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Näin vältytään suuremmilta vahingoilta ja saadaan vika nopeasti korjattua.

Asbestipurku

Asbestityöt on suoritettava aiheuttamatta vaaraa työntekijöille tai työn vaikutuspiirissä oleville. Asbestinpurkutyöt vaativat ammattitaitoa ja on tärkeää huolehtia, etteivät asbestikuidut pääse leviämään ympäristöön. Työ tehdään alipaineistettuna ja jätteet toimitetaan tiiviisti pakattuna luvanvaraiseen loppusijoituspaikkaan. Asbestipurkutöistä tehdään aina ilmoitus viranomaisille. Työsuoritus vaatii erikoiskoulutuksen sekä luvat.

Kosteusmittaus

Kosteusmittauksen avulla saat selville, onko rakenteissa liikaa kosteutta. Samoin selvität myös sisäilman kosteuspitoisuudet. Mittauksen avulla sankarimme saa tiedon tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Kosteusmittaus ja korjaustoimenpiteet varmistavat, että rakenteet tai sisäilman laatu eivät heikkene ajan saatossa piilevän kosteuden vuoksi. Rakenteiden ja sisäilman kosteusmittaus voidaan tehdä useilla eri menetelmillä. Rakenteita rikkomattomana menetelmänä käytetään usein ensin pintakosteusmittaria. Sen avulla saadaan suhteellinen kosteus eri materiaalien kosteustilanteesta. Rakenteiden kosteuden tarkka määrittäminen on kuitenkin tehtävä muilla kosteusmittauksen menetelmillä. Tällöin rakenteista otetaan erikseen näyte.

 

Jätä remonttihuolesi meille! Muistathan, että näistäkin tehtävistä saat kotitalousvähennyksen, joka on 60 % alennus työn osuudesta.

Kaikki remontointi- ja rakennustyöt

Autamme kaikissa remontointiin ja rakentamiseen liittyvissä tarpeissa alusta loppuun ja aina edulliseen tuntihintaan. Teemme niin remonttisuunnittelua kuin toteutustakin. Remontoimme niin keittiöitä, märkätiloja, vaihdamme lattiat, maalaamme katot, teemme laatoitukset ja kaikki tarvittavat sähkö- ja putkityöt.

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen remontit

Kylpyhuone on kodin tärkeimpiä tiloja, jossa peseydytään ja rentoudutaan. Toimiva kylpyhuone onkin suunniteltu käyttäjien tarpeisiin. Pesutilojen remontointiin tarvitaan kuitenkin erikoisosaamista. Märkätilojen kosteusturvallisuutta ajatellen vesieristeet ja esimerkiksi lattiakaadot pesuvesien ohjautumiseksi viemäriin tulee tehdä oikein ja määräysten mukaisesti. Sankareillamme on tarvittavat sertifikaatit ja tämän päivän ammattiosaamista kylpyhuone- ja WC-remonteista. Vastaamme siitä, että remontti toteutuu kaikilta osin nykyvaatimusten mukaisesti. Kauttamme saat tarvittaessa myös putki- ja sähkötyöt sekä suunnittelupalvelun.

Keittiöremontit

Joskus keittiön saa remontoitua upeaksi vain ovia ja pintoja vaihtamalla. Toisinaan halutaan uudistaa koko keittiö. Ammattilaisemme purkaa vanhan keittiön ja asentaa tilalle uuden. Vaihdamme kaappien ovet ja päällystämme pinnat. Pyydä sankarimme paikalle. Keittiöremontti alkaa aina ilmaisella arviointikäynnillä, jossa sovitaan tarkemmin remontin kulusta ja aikatauluista.

Olohuoneremontit

Kaipaatko olohuoneeseesi uutta ilmettä? Pitäisikö tilaan asentaa uusi lattia tai tapetoida olohuone uudelleen? Sankarimme rientää avuksi, olipa kyse pienestä pintaremontista tai suuremmasta remonttikokonaisuudesta! Pyydä ilmainen arviointikäynti, ja teemme selkeän remonttisuunnitelman.

Lattiaremontit

Uusittu lattia tuo tiloihin uutta ilmettä. Lattiaremontti onkin kodin pintaremonteista tärkeimpiä, ja vaikuttaa niin asumismukavuuteen kuin kiinteistön arvoon. Sankarimme asentaa laminaatit, laatat, parketit ja muut lattiapäällysteet ammattitaidolla nopeasti ja huolellisesti. Hoidamme myös vanhan parketin hionnan tai maalauksen.

Kattoremontit

Hero24 hoitaa pientalojen ja taloyhtiöiden kattojen korjaukset, huollot ja remontit. Meiltä hoituvat niin pienet kuin suuretkin kattoremontit aina vanhan katon purkamisesta loppusiivoukseen asti. Useiden satojen kattoremonttien mukanaan tuomalla ammattitaidolla sankarimme hoitavat urakan sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Autamme tarvittaessa myös materiaalivalinnoissa.

Maalaustyöt

Hoidamme maalaustyöt ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella niin remontti- kuin uudiskohteissa. Teemme maalaustyöt sisätiloihin ja talon ulkopinnoille huolellisesti asiakkaan toiveet huomioiden. Palvelemme sekä yrityksiä, yksityisasiakkaita että taloyhtiöitä. Hoidamme sisämaalaukset aina pohjatöistä loppusilaukseen asti nykyaikaisia työmenetelmiä ja materiaaleja käyttäen. Ulkomaalaus taas antaa suojaa ja tyyliä. Ulkomaalauksissa käytämme kullekin pinnalle tarkoitettuja välineitä ja materiaaleja. Hoidamme myös katon pesun ja maalauksen alusta loppuun, mikä antaa katollesi uuden ilmeen sekä paljon lisävuosia.

Laatoitukset

Laatoitustyö vaatii erikoisosaamista myös muissa kuin märkätiloissa. Isot laattakoot sekä kovat materiaalit vaativat erityistä ammattitaitoa sekä nykyaikaisia työvälineitä. Teemme jatkuvasti laatoituksia julki- ja asuinkohteissa, joissa käyttö on erityisen kovaa. Palvelemme myös pienemmissä laatoitustöissä. Esimerkiksi eteisen lattian laatoitus, keittiön välitilan laatoitus, WC-tilojen, kylpyhuoneen tai saunan lattian laatoitus ovat töitä joissa autamme mielellämme. Pyydä sankarimme ilmaiselle arviointikäynnille!

Palveluiden pääpointit

  • 100% tyytyväisyystakuu työlle
  • Maksat vain toteutuneesta työstä
  • Omat työvälineet
  • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan
  • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy
  • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua