Sähkötyöt ammattitaidolla alkaen 34 €/h

Räätälöimme sinulle yksilöidyn tarjouksen, ja saat sähköasentajan käyttöösi heti, kun haluat ja tarvitset.

Sankarimme pelastavat kaikki huoneistot, liiketilat ja kiinteistöt. 

Sähkölaitteiden asennus, huolto ja korjaus

Sähkövian korjaus

Lattialämmityksen korjaus

Yleiskaapelointi

Kamerajärjestelmät

Kuntotarkastukset

Sähkölämmitykset

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Soita meille (myös viikonloppuisin)

tai

Täytä lomake, saamme sinulle parhaimman tarjouksen tai ilmaisen arviokäynnin pian.

Voit myös tilata palvelun tarjouspyyntölomakkeen alta. 

Pyydä tarjouspyyntö sähkötöihin tästä:


Tilaa sähkötyö tästä:


Tilauslomake | sähkötyöt
Materiaalit laskutetaan erikseen
0,00 €

Voit myös lähettää sähköpostia

[email protected] 

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Sähköasentaja apunasi

Tavallisen sähkönkäyttäjän oikeudet tehdä sähkötöitä ovat Suomen säädösten mukaan melko rajatut. Siten ilman lupaa tehdä sähkötöitä saa tehdä vain pieniä käyttötoimenpiteitä ja vähäistä vaaraa aiheuttavia sähkötöitä. Tällaisia ovat esimerkiksi tulppasulakkeen vaihto, katkaisijan kuntoon laitto ja valaisimen lampun ja sytyttimen vaihto.

Vähänkään vaativammat sähkötyöt tarvitsevat aina pätevöityneen sähkömiehen, sillä sähkötöiden tekemisestä itse voi aiheutua jopa hengenvaara. Sähköasentaja kannattaa ottaa avuksi yksinkertaisiinkin sähkötöihin, jos työn tekemisestä itse on vähänkään epävarma.

Sähkölaitteiden asennus, huolto ja korjaus

Kaikki sähkölaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustyöt on syytä tehdä erityistä huolellisuutta noudattaen. Tällöin sankarimme on paras valinta! Sähkölaitteisiin kohdistuvat asennus- ja korjaustyöt ovat iso osa sähköalan ammattilaistemme päivittäistä toimintaa. Toimenpiteet hoituvat tavallisesti kertakäynnillä.

Sähkövian korjaus

Sankarimme ovat kokeneita ja luotettavia sähköalan osaajia. Tutkimme sähkövian syyn sekä aiheutuneet vahingot ja toimimme korjaustilanteessa sen mukaan. Huolto- ja korjauspalveluitamme käyttävät niin yksityiset asiakkaat, yritykset kuin taloyhtiötkin.

Lattialämmityksen korjaus

Jos lattialämmitys ei toimi, saattaa lattialämmityskaapeli olla vioittunut. Kaapelin vika on paikannettavissa ja usein myös korjattavissa. Vian paikantaminen lattian alla kulkevasta lämmityskaapelista on onneksi helpottunut uusien laitteiden myötä. Kaapelitutka löytää tarkasti katkenneen kohdan ja korjauksesta selvitään usein vain muutaman lattialaatan irrottamisella.

Yleiskaapelointi

Yleiskaapelointi on tehokas tapa toteuttaa kiinteistön tietoliikennekaapelointi. Se on järjestelmästä täysin riippumaton kaapelointiratkaisu, jota voidaan muokata joustavasti tarpeiden mukaan. Sankarimme toteuttavat kiinteistöjen yleiskaapeloinnin noudattaen yleiskaapelointistandardia. Teemme kiinteistön yleiskaapeloinnin uudiskohteisiin sekä saneerauskohteisiin.

Kamerajärjestelmät

Asennamme ja huollamme kodin ja yrityksen kamerajärjestelmät, jotta sinulla olisi turvallisempi olo. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme palvelun sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Kuntotarkastukset

Ammattitaidolla suoritetulla kuntotarkastuksella voidaan todeta sähkölaitteiston kunto ja suunnitella sen myötä järkevät kunnossapitotoimenpiteet. Sankarimme eli kuntotarkastaja antaa kolmannen osapuolen puolueettoman mielipiteen esimerkiksi kiinteistön myyntitilanteessa tai peruskorjaustarpeita arvioitaessa.

Sähkölämmitykset

Sähkölämmitys voi tarkoittaa sähköpatteri-, lattia- tai kattolämmitystä tai jotakin näiden yhdistelmää. Asennamme ja huollamme eri sähkölämmityksen elementit ammattitaidolla.

 

Sähkövikojen korjaus ja huoltotyöt

Sähköjohtojen tulisi olla aina priimakunnossa. Repsottava johto on turvallisuusriski, joka kannattaa korjauttaa heti. Korjaammekin kaikenlaisia sähkövikoja ja toteutamme sähköhuollot. Varmistamme myös, että muun muassa pistorasiat ovat lapsiystävälliset ja turvalliset.

Tarjoamme apua pieniin ja suurempiin sähköurakoihin, sähkösuunnitteluihin ja sähkötöihin niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin. Teemme sähkö-, antenni-, sekä tietoverkkojen asennusta ja vastaamme sähköhuolloista.

Muistathan, että näistäkin tehtävistä saat kotitalousvähennyksen, joka on 60 % alennus työn osuudesta.

Ota sähköasioissa yhteyttä meihin!

Kotitalousvähennys on 40 %!

Esimerkiksi 80 € palvelu 48 €. Kotitalousvähennyksen hakeminen on entistäkin helpompaa: ilmoita kotitalousvähennyksen tiedot verokortilla, veroilmoituksessa tai Palkka.fi-palvelussa.

Palveluiden pääpointit

  • 100% tyytyväisyystakuu työlle

  • Maksat vain toteutuneesta työstä

  • Omat työvälineet

  • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan

  • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy

  • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua