Siivouspalvelut alkaen 34 €/h

Onko edessä isompi siivousurakka? Kaipaatko jatkuvaa siivouspalvelua esimerkiksi kahdesti kuukaudessa? Meiltä saat monipuolisen avun arjen askareisiin.

Räätälöimme myös sinulle yksilöidyn tarjouksen siivouksesta, ja saat siivouspalvelupalvelun käyttöösi heti halutessasi. Koko kodin siivous onnistuu tarpeittesi mukaan.

Meiltä saat muun muassa kotisiivouksen, ikkunanpesut, rakennus-, remontti-, raivaus- ja toimistosiivoukset ja allergiasiivouksen. Hinta sisältää siivouksessa tarvittavat välineet ja puhdistusaineet.

Tilaa tai pyydä tarjous. Hero24 on aina tavoitettavissasi. 

Maksa 30 päivän kuluessa

Shoppaile ja maksa myöhemmin, korottomasti.

 1500+ arvostelua

Soita meille (myös viikonloppuisin)

tai

Täytä lomake, saamme sinulle parhaimman tarjouksen tai ilmaisen arviokäynnin pian.

Voit myös tilata palvelun tarjouspyyntölomakkeen alta. 

Pyydä tarjouspyyntö siivouksiin tästä:


Tilaa siivous tästä:


Tilauslomake | siivous

Siivouksen tiedot

Kerro meille erityistoiveesi siivoukselle

Maksutiedot

0,00 €

Voit myös lähettää sähköpostia

[email protected] 

Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Marja-Liisa Tirkkonen
Marja-Liisa Tirkkonen
3 Toukokuu 2023
Good, professional work. I can recommend.
Tiia Pitkänen
Tiia Pitkänen
1 Toukokuu 2023
I needed quick help during May Day weekend after moving in to an apartment that was not properly cleaned. I called Hero around 6pm on a Friday and at 8am on Saturday morning two cleaners came to clean my apartment. This was so helpful!
Sirous Gonbadi
Sirous Gonbadi
29 Huhtikuu 2023
Käytin Hero24 palvelua muuttoa varten ja sitä toteutti EU Workers Oy. Sain nopea ja sujuva palvelu heiltä sekä ystävällinen henkilökunta. Kiitos! Suosittelen vahvasti!
Xkaappi
Xkaappi
29 Huhtikuu 2023
Todella nopeaa työtä 🙂
Mikael
Mikael
29 Huhtikuu 2023
Good work.
Eva Kaisti
Eva Kaisti
28 Huhtikuu 2023
Muuttojätkät mukavia ja päteviä
Arja Lilja
Arja Lilja
24 Huhtikuu 2023
Mukava ja osaava putkiasentaja sai ongelmat korjattua sovitussa ajassa. Suosittelen!
Ulf Wahlström
Ulf Wahlström
22 Huhtikuu 2023
Täyskymppi. Kaikilta osin olen erittäin tyytyväinen. Sankari Karim oli kiva, kohtelias ja täysammattilainen. TAATUSTI SUOSITTELEN !!!

Kaikki siivouspalvelut käytössäsi

Siivoaminen kannattaa jättää ammattilaiselle. Kotia ja toimistoa on helpompaa pitää jatkuvasti puhtaana säännöllisen siivouksen avulla. 

Kotisiivous

Laadukkaat kotisiivoukset luotettavasti meiltä. Voit tilata kertasiivouksen tai sitten sovitaan säännöllisestä siivouksesta tarpeesi mukaan. Räätälöimme sinulle sopivan tarjouksen.

Ikkunanpesu

Pesemme ikkunat huolella ja ilman rantuja. Palveluihimme kuuluu myös parvekelasien puhdistaminen. Ikkunanpesu saatavana niin kotiin kuin toimistoihinkin.

Toimistosiivous

Puhtaassa toimistossa on turvallista ja viihtyisää työskennellä. Tilaa meiltä säännöllinen siivous toimistoosi ja lisää työhyvinvointia.

Rakennussiivous

Rakennussiivous viimeistelee valmiin tai korjatun rakennuksen ennen sen luovutusta tilaajalle. Siivouksessa noudatetaan tarkkoja puhtausvaatimuksia ja varmistetaan, ettei sisäilmaan jää rakennuspölyä tai muita terveyteen vaikuttavia epäpuhtauksia. Suoritamme kaikkia rakennuksissa tehtäviä siivouksia ja puhdistuksia.

Remonttisiivous

Remontin aikana rapatessa usein roiskuu ja hienojakoista remonttipölyä leviää kaikkialle. Tila onkin tärkeä saada asumiskuntoon, jotta siellä olisi turvallista oleskella ja asua. Siivoamme remontoidut kohteet perusteellisesti niin ettei hengitysilmaan jää mitään epäpuhtauksia.

Raivaussiivous

Raivaussiivouksessa tila tyhjennetään irtaimistosta, siivotaan perusteellisesti ja huolehditaan ylimääräiset jätteet jäteasemalle. Raivaussiivoukseen kuuluu myös kuolinpesäsiivoukset.

Allergiasiivous

Allergiasiivouksessa tilasta poistetaan allergikolle oireita aiheuttavat tekijät, kuten pöly, mikrobit, eläinten karvat, hajuhaitat, sylki ja hilse. Allergiasiivouksessa käytetään ammattikäyttöön tarkoitettuja välineitä ja käyttökohteen mukaan valittuja pesuaineita. Näin allergikon on mahdollista oleskella tilassa ilman oireita.

Jos haju on todella pinttynyt, saattaa otsonointi olla tarpeen. Me teemme arvion tilan siivoustarpeesta arviointikäynnin yhteydessä.

Erikoissiivous

Erikoissiivoukseen sisältyy kaikki erityisemmät siivouspalvelut, kuten otsonoinnit, desinfioinnit, homesiivoukset ja muut järeämpää kalustoa vaativat siivoukset. Olipa puhtauden pulmasi mikä tahansa, me autamme siinä.

Muuttosiivous

Tilaa muuttosiivous vanhaan tai uuteen kotiin tai vaikka kumpaankin ja keskity muutossa muihin asioihin. Puhtaaseen kotiin on mukava tulla.

Pyydä ilmainen arviointikäynti.

Kotitalousvähennys on nyt jopa 60 %!

Esimerkiksi 80 € palvelu 32 €. Kotitalousvähennyksen hakeminen on entistäkin helpompaa: ilmoita kotitalousvähennyksen tiedot verokortilla, veroilmoituksessa tai Palkka.fi-palvelussa.

Palveluiden pääpointit

  • 100% tyytyväisyystakuu työlle

  • Maksat vain toteutuneesta työstä

  • Omat työvälineet

  • Materiaalit järjestyy Hero24 tililtä ja laskutetaan toteuman mukaan

  • Palvelukielenä vähintään hyvä suomi tai hyvä englanti, myös muita kieliä löytyy

  • Tilaajavastuu kunnossa ja valttikortit löytyvät

Helppo

Unohda hakukoneet, sivustot ja eri yritysten vertaileminen. Löydä parhaan muuttoavun Hero24 avulla.

~

Luotettava

Haastattelemme jokaisen  muuttosankarin henkilökohtaisesti. Tilaajien antamat arvosanat auttavat sinut löytämään parhaan avun.

Edullinen

Sankarit tekevät töitä edullisemmilla hinnoilla, sillä heille ei synny kustannuksia asiakkaiden löytämisestä

Joustavat maksutavat

Maksa joko heti tai myöhemmin. Voit myös jakaa maksusi osiin, ilman lisämaksua